La empresa

SolarVenti Ltd. és una petita i eficient empresa ubicada a Thorso, una bonica vil·la en un entorn rural del nord de Dinamarca. Hem venut, projectat i desenvolupat productes de calefacció solar des de 1981. Ara cooperam amb distribuïdors i proveïdors de components a 24 països de tot el món.

El 2001 es va iniciar el nostre desenvolupament tecnològic sistemàtic i la prova del sistema SolarVenti. El nostre objectiu era produir i vendre un sistema d’aire calent més eficient basat en col·lectors solars i de manera independent de la connexió a la xarxa elèctrica.

La producció d’energia amb cel·lules fotovoltaiques a l’interior del col·lector solar va ser un dels resultats més sorprenents del nostre departament de desenvolupament de productes, i el sistema subjacent ha sigut patentat a Europa, la República Popular Xinesa, Japó i Austràlia.

El 2006 SolarVenti Ltd. va ser qualificada com una “Empresa gasela”. Una empresa gasela és aquella que augmenta el seu volum de negoci de forma contínua durant un període d’almenys tres anys consecutius per sobre del 25% d’increment anual.

I+C Futura S.L. és l’empresa que des de Barcelona distribueix i instal·la els productes SolarVenti. Estem personalment i socialment compromesos amb el medi ambient.

Estem orgullosos de col·laborar activament en la preservació del medi ambient amb SolarVenti, que només utilitza l’energia del sol per renovar amb aire nou exterior els ambients humits, generant una circulació d’aire sec i calent que elimina la humitat en interiors i acaba amb les males olors, els fongs i els bacteris. Ni un sol vat consumit i ni un gram de CO2 a l’atmosfera. L’energia més neta i més econòmica és aquella que no consumim.

Com llevar la humitat de la teva casa? SolarVenti® és una solució barata i sense problemes, un generador d’aire calent d’energia solar que també és un poderós renovador d’aire

Perquè SolarVenti és el millor sistema deshumidificador?

N

Perquè després de la instal·lació funciona automàticament i sense cap cost.

N

Perquè no només acaba amb la humitat sinó que també renova constantment l’aire de l’interior sense obrir les finestres. Això no ho fa cap altre sistema.

N

Perquè desapareixen les males olors, tant les de tancat com les d’humitat i floridura.

N

Perquè funciona sense connexió elèctrica i per tant es pot deixar funcionant sense cap risc a cases i apartaments deshabitats.

N

Perquè pot pujar la temperatura de l’aire interior de la vivenda respecte a l’exterior des d’uns 15 fins a uns 40 graus addicionals, segons el model.

N

Perquè no fa falta calefacció addicional per a mantenir la casa seca.