Industrial

Els terrats dels grans edificis, tant privats com a públics, magatzems, assecadors i indústries, piscines cobertes i gimnasos són un recurs inestimable per a la utilització de l’energia solar, que poques vegades s’utilitza.

Amb SOLARVENTI INDUSTRIAL, existeix una opció excepcionalment rendible per a la captació de l’energia solar i la seva transformació en calor, generant un gran estalvi d’energia elèctrica. Els nostres panells solars, muntats en el terrat, precalentan l’aire de l’exterior i ho introdueixen dins del sistema de calefacció o ventilació central de l’edifici.

Catàleg Solarventi Industrial

 

Deshumidificador solar industrial   Deshumidificador industrial

Com llevar la humitat de la teva casa? SolarVenti® és una solució barata i sense problemes, un generador d’aire calent d’energia solar que també és un poderós renovador d’aire

Perquè SolarVenti és el millor sistema deshumidificador?

N

Perquè després de la instal·lació funciona automàticament i sense cap cost.

N

Perquè no només acaba amb la humitat sinó que també renova constantment l’aire de l’interior sense obrir les finestres. Això no ho fa cap altre sistema.

N

Perquè desapareixen les males olors, tant les de tancat com les d’humitat i floridura.

N

Perquè funciona sense connexió elèctrica i per tant es pot deixar funcionant sense cap risc a cases i apartaments deshabitats.

N

Perquè pot pujar la temperatura de l’aire interior de la vivenda respecte a l’exterior des d’uns 15 fins a uns 40 graus addicionals, segons el model.

N

Perquè no fa falta calefacció addicional per a mantenir la casa seca.